Bio Oil

Smörja eller inte smörja ?
De flesta säger att smörjandet inte hjälper mot bristningar, men jag känner ändå att de är "skönt" för magen, och framförallt nu när man är så stor och magen är rätt hård och stram, känns bättre för huden helt enkelt!
Sen inbillar jag mig alltid att de fungerar innan jag ser motsatsen ;)
 
hittils ser magen jättefin ut, förutom där jag haft min navelpiercing som jag tog ut för ett bra tag sen, ska bli spännande att se hur de ser ut efteråt!

På fredag går vi in i v.39, endast två veckor kvar !!
 
 
 

Bio-Oil är en hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil fungerar också bra som återfuktare och förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.

 

Bio-Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. Bio-Oil återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan.

 

Bio-Oil har flera gånger blivit bäst säljande produkt mot ärr och hudbristningar och produkten rekommenderas av läkare/apotekare/barnmorskor.

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0