Welcome to Miami

Miami
 
Är så glad att vi gjorde den här resan tillsammans <3
 
 
 
 
 
undra vart i världen vi tar oss på nästa resa..
 
 

Write it down or forget it forever

Försöker påminna mig hela tiden att skriva ner, fota, anteckna.. hur ska jag komma ihåg sen ? hur de var att vara gravid, vad hände hos barnmorskan, hur mycket växte magen osv osv...

kanske inte så roligt för andra att läsa, men mycket viktigt för mig att komma ihåg och kunna gå tillbaka och minnas !

Nåväl, ligger redan på +8 KG ! herregud ! sista veckorna bara small till och gick från 5 till 8 på nolltid..undra vart vikten slutar ?

Var hos BM senast 18 oktober (ni ser, två veckor senare kommer anteckningarna). Därför skriver jag nu upp så jag kommer ihåg, Minis hjärtljud låg på ca 144, och vi mätte magen för första gången, storlek 26 hade jag iaf vad de nu säger er och mig !

Nästa träff är Fredag 8 nov, dvs om en vecka, jag går då in i vecka 29, 28+0. Vi har även varit på vår första föräldrautbildning, spännande ! En grupp på 7 par, varav första ska få i början på december, och vi bland de sista i slutet på januari !

Har varit väldigt livat i magen här på slutet, framförallt på kvällarna har bebis busat runt förfullt, älskar känslan, längtar verkligen efter dig lillhjärtat!<3

gotti gotti

Varför är allt gott så gott ? Enkelt, för att de är så GOTT !
 
I Måndags var jag ledig från jobbet och hjärtat var hemma sjuk, så passade på att göra en riktigt mysig och smarrig, onyttig lunch, pannkakor med grädde, banan & nutella ! nom nom nom <3
Inte lätt att vara gravid och i mitt läge alltid känna sug efter något. Har försökt hålla mig från allt för mycket sött på veckorna, minst en frukt per kväll får göra mig sällskap framför tvn ihopp om att trolla bort sötsuget !
 
Ett annat sug just nu är "det riktiga" träningssuget! Visst försöker jag hålla igång då och då under graviditeten, men går inte att jämföra, jag vill svettas, pumpa och kunna röra mig fritt ! haha!
Tänk vilken förändring min kropp genomgår ? Går in i v.27 imorgon och ligger på +8 kg, känns inte som 8 kg enligt mig, självklart växer magen och blir större, men känner mig sällan så mkt tyngre, eller är jag van att sakta men säkert bli större och större ? Nåväl.. var förbi Anna och Freddan på gymmetluleå idag och införskaffade mig ett par perfekta träningsbrallor med en mudd som vanligtvis viks ned på byxan, och jag kör tvärt om så blir de strålande till min växande mage, och slipper ha någon jobbig kant som skär in under magen !  bra va !?
 
Nu blir det hopp i lådan, imorgon väntar fredag och helg ! gu så ljuvligt!
 
bjuder på bilder från vår golunch och mina nya brallz !
 
natti natt !
 
 
 
 

BBB

B- blek
B- baby
B- bula !

Yes! Jag blir bara större och blekare med dagarna ! Trivs ändå rätt bra med min bula ! 100 dagar kvar till BF idag ! Längtar ihjäl mig efter att min fina vän födde deras lilla dotter till världen igår ❤️

Bjuder på en bild på bulan från idag, även mina två favoriter till brun utan sol! Tror bestämt de blir en insmörjning ikväll! 

Lördag 12 oktober

Åh vilken mysig lördag vi hade igår, får uppdatera mig här från sängen och mobilblogga lite !

Började dagen som alltid, tidigt ! Konstigt nog sover jag aldrig längre på helgerna, vaknar av mig själv i vanlig ordning, vilket också kan vara riktigt härligt ! Dagen blir så mycket längre.

Uppe med tuppen åkte jag till Ica Maxi medan min Karl fortfarande låg kvar i sängen. Handlade inför kvällens trerätters som vi åt tillsammans med Sofie & Johan och lilla Nova! Otroligt lyckad och smarrig middag och alltid lika trevligt när vi ses!
Kräftsoppa med vitlöksbröd serverades till förrätt, och som följd en otroligt god oxfilé med pepparsås & klyftpotatis som Johan och Sofie så ljuvligt lagat (inser att jag är frukostsugen när jag pratar om mat) haha ! Middagen fick avslutas med en av mina absoluta favoriter, mintchokladpannacotta med hallon, mums ❤️  Jag slängde ihop soppa och efterrätt på förmiddagen då jag och T var bjuda på dop för finaste Lilly Elvira, jätte vackert dop och varje gång jag tittar på denna söta lilla tjej kan jag inte hjälpa att längta så fruktansvärt till vårtlilla hjärta kommer! Min släkting Andre och Madelene har verkligen satt en liten ögonsten till världen !

Bjuder på lite dåliga mobilbilder, tyvärr, så är de när man är i sista minuten och batteriet på kameran är totalt urladdad!

Dagens donnor , Elvira och Nova ❤️

Nu har det kurrat tillräckligt länge magen! Ska smyga upp ur sängen och förbereda en brakfrukost till mitt hjärta när han vaknar! 

Njut av denna fina söndag!

<3

 
With a sweetness from above
You will fill our years with laughter
And our lives with lots of love.
<3
 
RSS 2.0