Pom poms

Pysslar och donar här hemma för att fylla ut dagarna! 

Har letat efter något att hänga ovanför babysängen, samt något till väggen! Men vet inte vad jag ska våga hänga på väggen med tanke på allt som kommit upp senaste tiden, saker som ramlar från hyllor / hyllor som lossnar från väggen, tavlor som faller? Nja.. Får vänta tills jag hittar något säkert alternativ ! 

Klickade in på styleroom här om dagen för lite inspiration och hittade söta pom poms i tyll! Igår åkte jag och hjärtat in till stan och handlade, så fick jag pyssla här hemma medan min kärlek pysslade om vår bil istället, så snygg blev den vår pärla ! Min Karl är bäst <3

Bilder på bilen har jag inte, men på de fina pom pomsen som nu hänger ovanför minis säng <3

Vad tycks ?:)

9 dagar kvar till BF!
kan inte förstå att bebis kan titta ut när som helst ?

Vi längtar <3

Bio Oil

Smörja eller inte smörja ?
De flesta säger att smörjandet inte hjälper mot bristningar, men jag känner ändå att de är "skönt" för magen, och framförallt nu när man är så stor och magen är rätt hård och stram, känns bättre för huden helt enkelt!
Sen inbillar jag mig alltid att de fungerar innan jag ser motsatsen ;)
 
hittils ser magen jättefin ut, förutom där jag haft min navelpiercing som jag tog ut för ett bra tag sen, ska bli spännande att se hur de ser ut efteråt!

På fredag går vi in i v.39, endast två veckor kvar !!
 
 
 

Bio-Oil är en hudvårdsolja framtagen för att hjälpa till att göra ärr, bristningar och ojämn hud mindre framträdande. Rekommenderas även för åldrande och uttorkad hud. Bio-Oil fungerar också bra som återfuktare och förbättrar struktur, hudton och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor.

 

Bio-Oil innehåller flera ingredienser som bidrar till att förbättra hudens karaktär och gör den mjuk, len och smidig och därmed minskar förekomsten av rynkig och lös hud. Bio-Oil återuppbygger hudens naturliga fettlager och hjälper till att återställa den skyddande hinnan.

 

Bio-Oil har flera gånger blivit bäst säljande produkt mot ärr och hudbristningar och produkten rekommenderas av läkare/apotekare/barnmorskor.

 

v.22 VS v.38

Börjar verkligen känna mig stor som ett hus! Trots att många säger att jag är väldigt "liten" för att bara ha dryga två veckor kvar !
 
 
Nu håller jag på att längta ihjäl mig! Bebisar ploppar ut från alla håll och de känns som att de bara är jag kvar ;) kan också vara för att många vänner/bekanta fött tidigare, men ensam är jag aldrig, har ju mini i magen ❤️
 
 
Är grymt tacksam att min fina vän Josefine gjorde mig sååå fin i håret i veckan! Ingen förstår hur mycket det gjorde för mig i detta skede.. Längtar efter min kropp, mina vanliga kläder, kunna röra mig och kunna träna utan att de känns som att mitt stackars musben/rygg ska gå av när som helst! Och JA de är värt de alla gånger, men jag tror ni som gjort samma resa som mig i 9 månader (då har jag ändå haft 7,5 väldigt enkla månader) tycker samma, de är inte fel att vara less på slutet, snarare less för att längtan efter bebis tar över <3
 
Bjuder på en magbild v.22 VS v.38,
Kommer ihåg när magen tog fart, snabbt gick det och nu är det en redig kula ;)
 


Tända ljus till frukost

Mysfrukost framför Gossipgirl ❤️

Bakalitenkaka

Bakade världens godaste dumlekakor igår !! Rädd att de finns en risk att jag äter upp mig rejält nu sista veckorna innan bebis <3 

Är sämst på att motstå allt gott ;)Babynest ❤️

Åh! 
Trots att de är en vecka sen jag sydde detta fina babynest till vår lilla skatt kan jag fortfarande ge mig en klapp på axeln varje gång jag tittar på det ! 

Grymt nöjd tjej 😍 längtar tills du tittar ut bebisbus ❤️24 dagar kvar till BF, de är inte länge kvar tills vi får träffa dig!


RSS 2.0